zon en zee (Gold Coast)
Blijf op de hoogte en volg Annemiek
27 Januari 2008 | Australië, Sydney
Ik probeer de rest van de familieberichten via de email te communiceren.
Liefs Annemiek
27 Januari 2008 - 07:44
Mieke:
Hallo Annemiek,
het snoertje heb ik zaterdagmorgen verstuurd, dus het zou er moeten zijn als je aankomt. Goed te lezen dat je reis volgens plan verloopt en dat je het naar je zin hebt. Veel plezier op Fraser Island en geniet van je zeiltocht. Hier is het inmiddels zonnig en lekker warm, we zullen proberen het vast te houden tot volgende maand.
Groet, Mieke -
27 Januari 2008 - 12:12
Hanneke:
Je mail is bijna niet bij te houden.
Net de finale van de heren gezien.
Heerlijk dat het weer.zo goed is.
Geweldig al die vrienden en kennissen.
Ik vind je behoorlijk stoer.
Gecondoleerd nog met het verlies van 2 OOms.Ik duik mijn overzichtelijke leven van Alkmaar weer in. Soms ook erg genieten.
We blijven je volgen.
27 Januari 2008 - 15:59
Ted:
Ha Annemiek,
Ik heb al je verslagen gelezen, je foto's gezien en ik denk dat je nog geen seconde spijt zult hebben van je besluit eens een paar maanden aan de andere zijde van de wereld te vertoeven. 'K zou bijna jaloers worden. Blijf genieten en pas goed op jezelf.
Een heel hartelijk groet, Ted -
27 Januari 2008 - 18:57
Tante Jeane:
Ik heb je berichtjes gelezen, hartstikke leuk.
Veel plezier en tot gauw in Maarn. -
27 Januari 2008 - 21:45
MA:
HOI HEB JIJ EEN NAVIGATIETOESTEL OF TE WEL EEN TOMTOM? JOUW EMAILTJES ONTVANGEN'
VANMIDDAG BEZOEK GEHAD VAN LUUD EN GERRIT
ERG GEZELLIG, OVERIGENS ROTWEER HIER.
SLAAP LEKKER MA -
28 Januari 2008 - 10:47
Nienke:
hoi Annemiek,
Wat was dat spannend die finale v.d. tennis. Ik heb ook gekeken.
Nu gewoon weer aan t werk. Leuk af en toe iets over je belevenissen te lezen!! Goeie reis!!!
groetjes, nienke