Gelukkig nieuwjaar & bedrijfsnaam - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Annemiek Tubbing - WaarBenJij.nu Gelukkig nieuwjaar & bedrijfsnaam - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Annemiek Tubbing - WaarBenJij.nu

Gelukkig nieuwjaar & bedrijfsnaam

Blijf op de hoogte en volg Annemiek

01 Januari 2008 | Nederland, Amsterdam

Het is de eerste dag van het nieuwe jaar en van mijn levensloopverlof. Nog 12 dagen en ik vlieg naar de andere kant van de wereld. Ik weet inmiddels hoe ik mijn nieuwe bedrijf wil noemen: Tubbing Milieu met als subtitel: Handhaving in theorie en praktijk. Dat dekt de lading wel zo'n beetje, maar als iemand de komende 4 maanden nog een beter idee heeft, dan hou ik mij aanbevolen. De winnaar ben ik lang dankbaar en ik zal nog nadenken over een passende tegenprestatie.

• 01 Januari 2008 - 21:53

Cecile:

Het is mijn naam ook, dus zorg er dus wel voor dat je bedrijf een erg goede reputatie krijgt. Maar daar heb ik ook wel alle vertrouwen in.

• 07 Januari 2008 - 21:36

Paul Oude Boerrigter:

Naam van het bedrijf lijkt me prima. En als handhaving uit de mode raakt dan laat je de subtitel t.z.t. gewoon weg.
    Succes met inpakken!

• 09 Januari 2008 - 08:47

Kirsty:

Hallo Annemiek!
    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
    Handhaving in theorie en praktijk, dat kom je wel vaker tegen. Wel pakkend, maar niet echt origineel Annemiek :-) Ik ga nadenken en als ik iets weet dan zal ik het plaatsen op jouw site.
    Groeten Kirsty

• 10 Januari 2008 - 17:26

Sierk:

Hoi Annemiek.
    Gevonden zaolas je ziet en ook gelijk aangemeld. Nogmaals van harte gefeliciteerd met je verjaardag en ik blijf je volgen....

Groetjes Sierk.

Annemiek

Wie ben ik? Een vrouw van inmiddels gevorderde leeftijd die nog steeds het avontuur zoekt, zowel in werk als reizen. Die af en toe haar 'comfortzone' verlaat om nieuwe indrukken op te doen, zich wil blijven verbazen en laten inspireren om daar later in werk of privé haar voordeel mee te doen. Maar die vooral na een periode van hard - leuk - werken de tijd wil doen vertragen en wil genieten van de natuur die de aarde te bieden heeft en nooit uitgekeken raakt.