Reacties op Killara + Wollomombi - Reisverslag uit Baralaba, Australië van Annemiek Tubbing - WaarBenJij.nu Reacties op Killara + Wollomombi - Reisverslag uit Baralaba, Australië van Annemiek Tubbing - WaarBenJij.nu

Reacties op Killara + Wollomombi

Blijf op de hoogte en volg Annemiek

01 Februari 2008 | Australië, Baralaba

Sydney vanuit de lucht (de Sydney - tower) sla ik even over. Ik ga direct door naar de foto's van Pym en John en de logeerpartij bij Nancy en Roy en hun mooie locatie met alle runderen en schapen in Wollomombi (ongeveer 80 km landinwaarts van Coffs Harbour).
Veel kijkplezier.
Annemiek

P.S. Foto's inmiddels verplaatst naar het bericht stoer en zon+zee, maar bericht laten staan vanwege reacties.

• 01 Februari 2008 - 18:46

Sierk:

Hey Annemiek.

Indrukwekkend je verhalen. Blij te lezen en te zien dat je het naar de zin hebt. Heb je je nog een beetje vermaakt op de boerderie.......

Gr.

Sierk.

• 01 Februari 2008 - 20:41

Hans W:

Hoi Annemiek, geweldig die verhalen van je en met de foto's er weer bij maakt het helemaal compleet. Ik geniet enorm en wacht al weer op je volgende reportage.

Annemiek

Wie ben ik? Een vrouw van inmiddels gevorderde leeftijd die nog steeds het avontuur zoekt, zowel in werk als reizen. Die af en toe haar 'comfortzone' verlaat om nieuwe indrukken op te doen, zich wil blijven verbazen en laten inspireren om daar later in werk of privé haar voordeel mee te doen. Maar die vooral na een periode van hard - leuk - werken de tijd wil doen vertragen en wil genieten van de natuur die de aarde te bieden heeft en nooit uitgekeken raakt.